Ubgwimxrqzqj55ao6m1n

От диагноза към здраве™

7-те основни патогена, които ни разболяват и най-изпитаните начини да ги неутрализираме с природни алтернативи за 90 дни

Обява: Патоген си търси дом.

Изисквания:

 • Да има много храна.
 • Да е топло, тъмно и влажно.
 • Никой да не ме безпокои.
 • Щетите, които ще нанеса на имота да са за сметка на хазяина.
 • Сметките за консумативи да са за сметка на наемодателя.
 • Да няма наем.
 • Срокът на договорът да е безсрочен.
 • Ако наемодателят реши да се отърве от мен ще му е трудно, но да не се тревожи, аз винаги ще си намеря нов дом.

Здравейте, грижовници!

Включвайки се в тази програма ще разберете дали сте сключили безсрочен договор за настаняване с някои от изборните патогени в обучението. За нас е чест, че ще сме с вас плътно 90 дни и ще споделим чудесата, които ще преживеете.

Обучението „От диагноза към здраве“™ включва основните 7 патогена, които ни разболяват. Програмата се състои от седем модула и дава изпитана система от действия адаптирани към съвременния човек. Информираната грижа води до вземане на подходящи решения:

 • Да се съгласите, че ако има болест това е конфликт между Вашите мисловни модели и вашия организъм
 • Да започнете осъзнато да чувате тялото си разбирайки неговия език
 • Да осъзнаете неговите потребности и да ги задоволите с природни алтернативи
 • Съзнателно да избирате методите за въздействие и те да са най — резултатните за вас
 • Да усещате „за или против“ прилагането на дадена програма
 • Да откриете, че сте неповторими и единствени
 • Да поемете кормилото и да зададете правилната посока на вашето здраве

Здравето е Ваша лична отговорност и обучението „От диагноза към здраве“ ще Ви помогне да направитие първите стъпки към една нова ера във Вашето физическо и емоционално благополучие. :)

В момента завършваме програмата на курса. Ако имате желание да се запишете, моля изпратете ни кратко съобщение на този адрес (verteinstitute[at]gmail.com) и ще Ви пишем веднага щом издадем обучението.


Отзиви от наши клиенти

Състоянието ми преди да срещна Десислава беше много лошо, което ми създаваше страшно неудобство. Бях доста натоварена физически и психически, чувствах умора, имах депресия и то тежка.

Десислава използва много и различни, интересни методи, препоръчва и доста добра литература за четене. Откакто работим заедно нещата се промениха коренно.Тя е петият консултант с когото работя, с другите нямах успех, но с нея всичко е различно.

Преди да се запозная с нея дните и нощите ми бяха ужасни, не можех да спя с години, имах проблеми със забременяването, нямах апетит, отслабвах, постоянно се разболявах. Днес съм друг човек. Жизнена съм, спя добре и най-хубавото е, че имам дете, невероятно щастлива съм.

Прилагахме различни инструменти за подкрепа: бахови есенции, добавки на Аквасорс и още много други. Никога не ме е пренебрегвала, винаги се отзовава, мил човек и незаменим приятел е Десислава. Изобщо зарежда със своята позитивност. Сега ми дава и съвети за детето. Благодарна съм, че я познавам. Без Десислава нямаше да успея — благодаря, благодаря, благодаря…

(Н. Ст.)


Вашите инструктори


Марияна & Десислава
Марияна & Десислава

Чрез „Верте институт за природни алтернативи“ мечтаем да създадем една общност от хора споделящи знания и информация за физическото здраве и емоционалното благополучие — център за съдействие и подкрепа по вълнуващия път към себе си.

Каним ви да приемете всичко, което сте преживяли до тук с благодарност, защото това са били най-подходящите условия, за да израснете до нивото на хората, които сте днес. Да се фокусираме върху това, което искаме да присъства в живота ни и да мечтаем извън собствените си ограничения.


Програма за обучение


  Прочетете преди да продължите!
Достъпен след дни
дни След като се запишете

Отзиви от наши клиенти

Причината, която ме стрешна с Марияна, беше ужасно състояние след прекаран анафилактичен шок. Бях „лекувана“ с кортикостероиди и отровена от лекарите. Трудно ми беше да дишам. Не можех да се движа по улиците — падах. Не можех да се храня. В продължение на 2 месеца отслабнах с 30 килограма. Изпаднах в емоционална и физическа криза, последвана от невероятна депресия. Да не говорим за това, че не можех и да работя.

Срещнах Марияна през март, 2015 година. Тази среща сложи началото на вярата ми, че ще се подобря. Тя беше до мен денонощно по телефона сутрин, вечер или късно през нощта — препоръча система, което аз започнах да спазвам стриктно, без никакво отклонение от препоръките й. Кризите ми бяха на около 24 часа — стягане в гърлото, невъзможност да дишам.

След около седмица след началото — кризите се разредиха — станаха на три дни, след месец пристъпите станаха на седмица и така постепенно докато изчезнаха напълно! Отначало едва ли не ходех при нея всеки месец по два пъти. Какво ли не опита тази жена за да ми помогне да се оправя по-бързо!!! Водеше ме на консултации при светила от нейната сфера, постоянно сменяше подхода, прилагаше и четеше нови и нови практики, но винаги казваше „иска се време и постоянство“.

Аз се отчайвах, но тя — не. Ето сега вече аз съм здрава и въпреки всичко продължавам да ходя при ния всеки месец. За мен и за моето семейство, защото всички сме нейни клиенти — в това число и малкото ми внуче, тя е нашият ЛИЧЕН ЛЕКАР. НЕ СГРЕШИХ, МАРИЯНА НЕ НИ Е ЛИЧЕН ЛЕКАР ТЯ Е НАШИЯТ ЛЕЧИТЕЛ!!!

БЛАГОДАРИМ ТИ!!!!

ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА!

ДА ПОМАГАШ НА ХОРАТА В БЕДА КАТО МЕН...

ОБИЧАМЕ ТЕ БЕЗКРАЙНО!

(Д. П.)

Често задавани въпроси


Кога започва и завършва курса?
Програмата „От диагноза към здраве“ е система за самообучение, която можете да ползвате според собствения си график.
Колко дълго време ще имам достъп до курса?
Имате пълен достъп до обучението (текст, аудио и видео), докато не бъде обновено или замененo с друго.
Как мога да се снабдя с препоръчаните средства за обезпаразитяване в домашни условия?
Моля, пишете ни на verteinstitute[at]gmail.com и с радост ще ви ориентираме подробно.
Да очаквам ли влошаване и криза?
Отървете се от очакването и приемете случващото се, то е само част от промяната.
Трябва ли да си направя някакви изследвания преди да стартирам?
Винаги е добре да има отправна точка, с която да се сравнява постигнатото.
Какво да очаквам от програмата?
Може само да гадаем, как ще реагира твоето уникално тяло на новостите, които му предлагаш. Отвори сетивата, дай почивка на ума и само наблюдавай. Велико е!!!!!

Запишете се, за да получите достъп още сега.