Tpmjmijeqcyq7oasuk7j

Топ форма с ВЕРТЕ™

Превърни се в най—щастливата версия на себе си

Здравейте, приятели!

Нова изненада – серията ТОП форма с Верте™!

Целта на тези предавания е да получите един забавен, шарен и вдъхновяващ поглед върху здравето. Стремежа ни е:

  • да осветим и да направим лесни за разбиране сложните физиологични процеси в организма,
  • да си припомните езика на тялото,
  • да проследите връзката между симптомите, емоциите си
  • как да бъдетете в цветущо здраве с природни алтернативи.
Дългогодишният ни опит е изцяло на ваше разположение за здравни теми като хронична умора, слаб имунитет, често боледуващи деца, хранене по време на бременност, трудно забременяване, наличие на паразити в тялото, пълнеене въпреки диетата и упражненията, безсъние, кисти, ендометриоза, проблеми с щитовидна жлеза, акне, псориазис, нисък тестостерон, менопауза, липса на цикъл и затруднения в секса.


Мотото на предаването е:
Превърни се в най—щастливата версия на себе си.

Верте институт за природни алтернативи™ подготвя за вас трайно трансформиращи онлайн обучения, с които целим да ви помогнем да живеете изпълнени с все повече здраве, енергия и лекота прилагайки едно богато разнообразие от изпитани холистични практики.


Отзиви от наши клиенти

Състоянието ми преди да срещна Десислава беше много лошо, което ми създаваше страшно неудобство. Бях доста натоварена физически и психически, чувствах умора, имах депресия и то тежка.

Десислава използва много и различни, интересни методи, препоръчва и доста добра литература за четене. Откакто работим заедно нещата се промениха коренно.Тя е петият консултант с когото работя, с другите нямах успех, но с нея всичко е различно.

Преди да се запозная с нея дните и нощите ми бяха ужасни, не можех да спя с години, имах проблеми със забременяването, нямах апетит, отслабвах, постоянно се разболявах. Днес съм друг човек. Жизнена съм, спя добре и най-хубавото е, че имам дете, невероятно щастлива съм.

Прилагахме различни инструменти за подкрепа: бахови есенции, добавки на Аквасорс и още много други. Никога не ме е пренебрегвала, винаги се отзовава, мил човек и незаменим приятел е Десислава. Изобщо зарежда със своята позитивност. Сега ми дава и съвети за детето. Благодарна съм, че я познавам. Без Десислава нямаше да успея — благодаря, благодаря, благодаря… (Н. Ст.)

Вашите инструктори


Марияна & Десислава
Марияна & Десислава

Чрез „Верте институт за природни алтернативи“ мечтаем да създадем една общност от хора споделящи знания и информация за физическото здраве и емоционалното благополучие — център за съдействие и подкрепа по вълнуващия път към себе си.

Каним ви да приемете всичко, което сте преживяли до тук с благодарност, защото това са били най-подходящите условия, за да израснете до нивото на хората, които сте днес. Да се фокусираме върху това, което искаме да присъства в живота ни и да мечтаем извън собствените си ограничения.


Програма за обучение


  Добре дошли! Започнете оттук.
Достъпен след дни
дни След като се запишете
  В топ форма с Верте за Коледните празници
Достъпен след дни
дни След като се запишете
  В топ форма с Верте срещу вирусите
Достъпен след дни
дни След като се запишете
  В топ форма с Верте подготвени за грипната епидемия
Достъпен след дни
дни След като се запишете
  В топ форма с Верте чрез Биоскенер
Достъпен след дни
дни След като се запишете
  В топ форма с Верте – Какво може да ни подари стоматология
Достъпен след дни
дни След като се запишете
  В топ форма с Верте – Избирането на пробиотик е лесна задача
Достъпен след дни
дни След като се запишете

Отзиви от наши клиенти

Причината, която ме срещна с Марияна, беше ужасно състояние след прекаран анафилактичен шок. Бях „лекувана“ с кортикостероиди и отровена от лекарите. Трудно ми беше да дишам. Не можех да се движа по улиците — падах. Не можех да се храня. В продължение на 2 месеца отслабнах с 30 килограма. Изпаднах в емоционална и физическа криза, последвана от невероятна депресия. Да не говорим за това, че не можех и да работя.

Срещнах Марияна през март, 2015 година. Тази среща сложи началото на вярата ми, че ще се подобря. Тя беше до мен денонощно по телефона сутрин, вечер или късно през нощта — препоръча система, което аз започнах да спазвам стриктно, без никакво отклонение от препоръките й. Кризите ми бяха на около 24 часа — стягане в гърлото, невъзможност да дишам.

След около седмица след началото — кризите се разредиха — станаха на три дни, след месец пристъпите станаха на седмица и така постепенно докато изчезнаха напълно! Отначало едва ли не ходех при нея всеки месец по два пъти. Какво ли не опита тази жена за да ми помогне да се оправя по-бързо!!! Водеше ме на консултации при светила от нейната сфера, постоянно сменяше подхода, прилагаше и четеше нови и нови практики, но винаги казваше „иска се време и постоянство“.

Аз се отчайвах, но тя — не. Ето сега вече аз съм здрава и въпреки всичко продължавам да ходя при ния всеки месец. За мен и за моето семейство, защото всички сме нейни клиенти — в това число и малкото ми внуче, тя е нашият ЛИЧЕН ЛЕКАР. НЕ СГРЕШИХ, МАРИЯНА НЕ НИ Е ЛИЧЕН ЛЕКАР ТЯ Е НАШИЯТ ЛЕЧИТЕЛ!!!

БЛАГОДАРИМ ТИ!!!!

ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА!

ДА ПОМАГАШ НА ХОРАТА В БЕДА КАТО МЕН...

ОБИЧАМЕ ТЕ БЕЗКРАЙНО!

(Д. П.)

Често задавани въпроси


Кога започват предаванията?
Топ форма с ВЕРТЕ™ са предавания, които ще се осъществяват в затворена фейсбук група всяка сряда от 15,30 часа
Как мога да се снабдя с препоръчаните средства по време на предаванията?
Моля, пишете ни на verteinstitute[at]gmail.com и ще получите подробни разяснения как да си набавите най–добрите средства на пазара в момента проверени от нашата практика.
Колко дълго време ще имам достъп до предаванията?
Имате пълен достъп до фейсбук групата и предаванията (текст, аудио и видео), докатосъдържанието не бъде обновено или замененo с друго.

Запишете се, за да получите достъп още сега.