Pmzw90uuswmrktvriipu

Сбогом паразити!™

Как да разберем дали имаме паразити и да ги неутрализираме с природни алтернативи за 90 дни

Здравейте, приятели!

Обучението „Сбогом паразити!“ ще ви представи една високо ефективна система от доказани стъпки базирани изцяло на природни алтернативи, с помощта на които:

  • Ще изпитате облекчение и намерите изход (за 90 дни) от циклични физически симптоми предизвикани от паразитни организми в човешкото тяло.
  • Ще разберете какво представляват паразитите и какви поражения нанасят.
  • Ще научите чрез какви симптоми най-често се проявява паразитното заразяване.
  • Ще разберете кои са трите решаващи фактора определящи времето, необходимо за изчистване на тялото от паразитни организми.
  • Ще ви представим нашата изпитана система за освобождаване от тези скрити нашественици. Ако я прилагате с постоянство, ще почувствате значителна позитивна емоционална и физическа трансформация още първите 30 дни. :)

Верте институт за природни алтернативи™ подготвя за вас трайно трансформиращи онлайн обучения, с които целим да ви помогнем да живеете изпълнени с все повече здраве, енергия и лекота прилагайки едно богато разнообразие от изпитани холистични практики.


Отзиви от наши клиенти

Състоянието ми преди да срещна Десислава беше много лошо, което ми създаваше страшно неудобство. Бях доста натоварена физически и психически, чувствах умора, имах депресия и то тежка.

Десислава използва много и различни, интересни методи, препоръчва и доста добра литература за четене. Откакто работим заедно нещата се промениха коренно.Тя е петият консултант с когото работя, с другите нямах успех, но с нея всичко е различно.

Преди да се запозная с нея дните и нощите ми бяха ужасни, не можех да спя с години, имах проблеми със забременяването, нямах апетит, отслабвах, постоянно се разболявах. Днес съм друг човек. Жизнена съм, спя добре и най-хубавото е, че имам дете, невероятно щастлива съм.

Прилагахме различни инструменти за подкрепа: бахови есенции, добавки на Аквасорс и още много други. Никога не ме е пренебрегвала, винаги се отзовава, мил човек и незаменим приятел е Десислава. Изобщо зарежда със своята позитивност. Сега ми дава и съвети за детето. Благодарна съм, че я познавам. Без Десислава нямаше да успея — благодаря, благодаря, благодаря… (Н. Ст.)

 

Вашите инструктори


Марияна & Десислава
Марияна & Десислава

Чрез „Верте институт за природни алтернативи“ мечтаем да създадем една общност от хора споделящи знания и информация за физическото здраве и емоционалното благополучие — център за съдействие и подкрепа по вълнуващия път към себе си.

Каним ви да приемете всичко, което сте преживяли до тук с благодарност, защото това са били най-подходящите условия, за да израснете до нивото на хората, които сте днес. Да се фокусираме върху това, което искаме да присъства в живота ни и да мечтаем извън собствените си ограничения.


Програма за обучение


  Всичко, което е нужно да знаете за паразитите, за да се предпазите
Достъпен след дни
дни След като се запишете
  Имате ли тези ключови симптоми?
Достъпен след дни
дни След като се запишете
  5 изпитани теста, за да разберем дали имаме паразити
Достъпен след дни
дни След като се запишете
  4 доказани средства за обезпаразитяване в домашни условия
Достъпен след дни
дни След като се запишете

Отзиви от наши клиенти

Причината, която ме срещна с Марияна, беше ужасно състояние след прекаран анафилактичен шок. Бях „лекувана“ с кортикостероиди и отровена от лекарите. Трудно ми беше да дишам. Не можех да се движа по улиците — падах. Не можех да се храня. В продължение на 2 месеца отслабнах с 30 килограма. Изпаднах в емоционална и физическа криза, последвана от невероятна депресия. Да не говорим за това, че не можех и да работя.

Срещнах Марияна през март, 2015 година. Тази среща сложи началото на вярата ми, че ще се подобря. Тя беше до мен денонощно по телефона сутрин, вечер или късно през нощта — препоръча система, което аз започнах да спазвам стриктно, без никакво отклонение от препоръките й. Кризите ми бяха на около 24 часа — стягане в гърлото, невъзможност да дишам.

След около седмица след началото — кризите се разредиха — станаха на три дни, след месец пристъпите станаха на седмица и така постепенно докато изчезнаха напълно! Отначало едва ли не ходех при нея всеки месец по два пъти. Какво ли не опита тази жена за да ми помогне да се оправя по-бързо!!! Водеше ме на консултации при светила от нейната сфера, постоянно сменяше подхода, прилагаше и четеше нови и нови практики, но винаги казваше „иска се време и постоянство“.

Аз се отчайвах, но тя — не. Ето сега вече аз съм здрава и въпреки всичко продължавам да ходя при ния всеки месец. За мен и за моето семейство, защото всички сме нейни клиенти — в това число и малкото ми внуче, тя е нашият ЛИЧЕН ЛЕКАР. НЕ СГРЕШИХ, МАРИЯНА НЕ НИ Е ЛИЧЕН ЛЕКАР ТЯ Е НАШИЯТ ЛЕЧИТЕЛ!!!

БЛАГОДАРИМ ТИ!!!!

ДА СИ НИ ЖИВА И ЗДРАВА!

ДА ПОМАГАШ НА ХОРАТА В БЕДА КАТО МЕН...

ОБИЧАМЕ ТЕ БЕЗКРАЙНО!

(Д. П.)

Често задавани въпроси


Кога започва и завършва курса?
„Сбогом паразити!“ е система за самообучение, която можете да ползвате според собствения си график.
Как мога да се снабдя с препоръчаните средства за обезпаразитяване в домашни условия?
Моля, пишете ни на verteinstitute[at]gmail.com и с радост ще ви ориентираме подробно.
Колко дълго време ще имам достъп до курса?
Имате пълен достъп до обучението (текст, аудио и видео), докато не бъде обновено или замененo с друго.

Запишете се, за да получите достъп още сега.