Iqvbzqnwqlod0lnpzoh1

Спокойно лято с ВЕРТЕ!™

5 лесни стъпки да се предпазим от комари, паяци, кърлежи и други насекоми през лятото

Здравейте, приятели!

Обучението „Лятна застраховка ВЕРТЕ“™ ще ви представи една ефективна информация от доказани стъпки базирани изцяло на природни алтернативи, с помощта на които:

  • Какво в нас привлича кърлежите и летните насекоми.
  • Какви храни, които са част от лятното ни меню са като магнит за инсектите.
  • Кои подправки и билки са естествени репеленти.
  • Кои био масла и живи хранителни добавки имат отблъскващо действие
  • Ще ви представим нашата изпитана система какво да правим като профилактика, а ако има инцидент какво да правите докато стигнете до лекарски кабинет. Ако я прилагате с постоянство, ще почувствате значителна позитивна емоционална и физическа трансформация у вашите деца и близки.

Верте институт за природни алтернативи™ подготвя за вас трайно трансформиращи онлайн обучения, с които целим да ви помогнем да живеете изпълнени с все повече здраве, енергия и лекота прилагайки едно богато разнообразие от изпитани холистични практики.


Отзиви от наши клиенти

Синът ми е на 1,5 години при никненето на всеки зъб е с хрема,но този път беше страшно. Освен течащ нос,възпаленено и зачервено гърло,имаше и дни наред температура,която едвам свалях. Нощем се будеше и плачеше часове наред,едвам го успокоявах. Ходихме при педиатъра,тя ни изписа някой неща,но не минаваше. След още два дни лечение, което не даваше резултат ни изписа антибиотик. Аз се свързах с Деси,разказах и историята ни,тя ми каза какво да му давам и да изчакам с антибиотика да не бързам. Много бях притеснена,звънях и за най-малкото нещо,а тя все ме успояваше и ме подкрепяше. Следвах всичките и съвети дословно,давах му това което ни беше препоръчала и резултата не закъня. Още на следващият ден вече нямаше температура,постепенно и сополите се избистриха и започна да спи спокойно детето. Ден след ден нещата вървяха все по на добре и си оздравявахме без антибиотик, без да си тровя детето. Много съм благодарна на Деси. Незнам как да изкажа хилядите си благодарности към нея. Много се радвам,че е част от живота ни и винаги се отзовава и помага!

 

Вашите инструктори


Марияна & Десислава
Марияна & Десислава

Чрез „Верте институт за природни алтернативи“ мечтаем да създадем една общност от хора споделящи знания и информация за физическото здраве и емоционалното благополучие — център за съдействие и подкрепа по вълнуващия път към себе си.

Каним ви да приемете всичко, което сте преживяли до тук с благодарност, защото това са били най-подходящите условия, за да израснете до нивото на хората, които сте днес. Да се фокусираме върху това, което искаме да присъства в живота ни и да мечтаем извън собствените си ограничения.


Отзиви от наши клиенти

Здравейте, искам да споделя с Вас моята история и как съдбата ни срещна с Марияна. Имам син на 5г, който от възраст на 1г и 8 месеца посещава детско заведение и тогава започнаха обичайните проблеми, с които всяка майка се сблъсква. Постоянни вируси, сополи. Всеки път при УНГ ни казваха, че двете му сливици са огромно големи. Тогава го записах на класически хомеопат и така се лекувахме всеки път почти без химия. Постижението ни беше зими без АБ, но това не ни реши доста важни проблеми. До 4-5 годишна възраст, когато същата зима направи поредни пристъпи ларингитни и не можахме да овладеем с алтернативна медицина , а стигахме неколкократно до кортикостероиди за овладяване на положението, се отчаях. Започнах всеки път още при първите сополи да изпадам в пълен ужас, да не направи пак пристъп. Винаги е взимал правилните и силни добавки-холистична храна, суперХрани ,но нещо ни липсваше да бъдем здрави и аз не спирах да търся и да се интересувам. Знаех, че за новата учебна година трябва да направим нещо тотално различно за двама ни. Тогава си записах час при Марияна и започнах да се уча в различни посоки. Не бях просто изпълнителя на даване на витамините на даденото дете или лекарството (хомеопатичното), а приложих много комплексни техники по препоръка на Марияна и нещата потръгнаха. Марияна беше денонощно почти до нас и ми даваше насоки, информация и много кураж, че се справям повече от добре. След няколко месеца, тотално се промениха нещата При всеки проблем (физически, болест. Марияна ме научи да откривам емоционалния проблем, психо -соматичния синдром. Как да се освободим гнева, негативната енергия, как да намирам път към детето си, съпруга си. Как да възприемам света по начин, който да не ме наранява или потиска от към чувства. Защото тези чувства детето ми ги изразява в симптоми на различни болести, Благодарна съм на Марияна за насоките, обогатяване и разширяване на знанията ми в много различни и интересни сфери. Тя ми стана очите, подаде ми посоката и светлината в тунела .Ние поехме една тотална трансформация, която "За бога" много ми харесва:-))). Заразно е!!! Добре ни е, здрави сме, бързо овладяваме болести, щастливи сме! Вярвам ,че това е само началото на едно страхотно пътешествие, в което ще изживеем дизайна си и емоцията си , и възприемаме света, през своя АЗ.

Често задавани въпроси


Кога започва и завършва курса?
„Лятна застраховка ВЕРТЕ!™“ е система за самообучение, която можете да ползвате според собствения си график.
Как мога да се снабдя с препоръчаните средства и добавки в домашни условия?
Моля, пишете ни на verteinstitute[at]gmail.com и с радост ще ви ориентираме подробно или се обърнете към човека препоръчал ви нашия курс.
Колко дълго време ще имам достъп до курса?
Имате пълен достъп до обучението (текст, аудио и видео), докато не бъде обновено или замененo с друго.

Запишете се, за да получите достъп още сега.