Vszz5jikqejawvwtzbu5

Алхимия на здравето чрез живи хранителни добавки

Младост, красота, енергия, идеална фигура и грижа за любимите ни хора в една капсула

Здравейте, приятели!

Проекта „Алхимия на здравето чрез живи хранителни добавки!“ ще ви даде работещ модел и информация за:

  • Как да бъдете млади, красиви и изпълнени с енергия.
  • Как мечтата ви за идеална фигура да стане реалност прилагайки информацията от курса.
  • Как да се погрижите за здравето на любимите ви хора.
  • Детайлна и подробна информация за всеки един от продуктите на фирма Аквасорс, въз основа на която всеки от вас може да стане блестящ лектор.
  • Как да спечелим надпреварата с времето и да ви искат лична карта при посещение в нощни заведения.
  • Ще узнаете за неподозирани ползи и начини на употреба на най-добрите живи хранителни добавки на българския пазар.

Формата на курса представлява отделни аудио лекции за всеки един от продуктите, които можете да слушате в удобно за вас време на компютър, таблет или смарт телефон. Като подарък ще получите наръчник „Алхимия на здравето чрез живи хранителни добавки!“, от който ще разберете връзката между физическите симптоми и емоционалната им причина. Наръчника е оформен като таблица, която дава информация каква комбинация от продукти е най–подходяща при конкретен емоционален или физически симптом. Основа за създаването на наръчника е таблицата на Луиз Хей.

Ако решите тези живи хранителни добавки да станат част от живота на вас и на вашето семейство се свържете с нас или се обърнете към човека препоръчал ви нашия курс!


Верте институт за природни алтернативи™ подготвя за вас трайно трансформиращи онлайн обучения, с които целим да ви помогнем да живеете изпълнени с все повече здраве, енергия и лекота прилагайки едно богато разнообразие от изпитани холистични практики.


Преди да посетя Деси бях изпаднала в състояние на тотална умствена и физическа преумора, апатия и безнадеждност. Имах проблеми с червата и храносмилането, нередовен и болезнен цикъл, много тежко акне и още много други симптоми, от които не се умира, но определено не е приятно да се живее с тях. Постоянно бях уморена, нямах сили за никой и нищо, чувствах се ужасно в кожата си и знаех, че имам нужда от промяна, но не знаех откъде да започна. Не излизах често с приятели и близки, защото умората беше толкова голяма, че няма сили дори да свърша елементарни неща от ежедневието ми като да се изкъпя и да си сготвя. Не ходех на спорт, почти не се движех и само гледах да спя и да почивам. В същото време тази почивка ме правеше още по- уморена. Спомням си, че при първата ми среща с Деси, тя ми даде да пия известно време вибрационна есенция адреналин, за да мога да имам сили да ходя на работа. Това ме шокира, дотам ли се бях докарала.

Животът ми беше от работа вкъщи и обратно. Имах сили само колкото да се прибира, да хапна нещо набързо. В повечето случай поредната нездравословна храна, но нямах сили за нищо, какво остава за воля да променям хранителните си навици или да спазвам режим - абсурд. Събота и неделя исках само да спя, за да имам енергия да избутам поредната седмица на работа. Бях стигнала вече до т.нар. burn out.

Винаги съм имала афинитет към здравословното хранене, спорта, грижата за себе си, но когато с времето стигнеш до един период на постоянно натоварване и напрежение в работата и извън нея, лоша храна, недостатъчно и некачествен сън, човек забравя за това да полага усилия за доброто си състояние и минава в режим на оцеляване. Ядеш нещо, колкото да не умреш от глад и спиш, колкото да имаш сили за поредния натоварен ден. Животът ти се изпразва от социален живот, качествено прекарано време с близките и забавление и се превръща в един омагьосан кръг. Да ти имаш много информация как да си помогнеш, но не знаеш как да я приложиш на практика.

Най-голямото натоварване е това, че сам не виждаш как да си помогнеш. Може да си чел много статии и книги на тема здравословен начин на живот, но понякога имаш нужда някой да ти даде друга гледна точка за нещата, а и когато проблемите ти са не един, а няколко, те просто те затискат и повличат още повече от същото след себе си. Живееш със спомените си какъв си бил едно време и не осъзнаваш как си се докарал до това състояние.

Някои биха казали, че отслабването е най-голямата промяна. В моят случай не беше така. Свалих 10 кг, но като се върна назад към цялото преживяване си давам сметка, че дисциплината и развиването на волята са най-големите ми позитиви от работата с Деси. Да постигнеш нещо, което звучи непостижимо на пръв поглед - това ти дава един огромен заряд, че ти можеш много повече, отколкото дори си мечтал. Това чувство води до пристрастяване. То ти става начин на живот и след себе си носи куп промени, постигнати цели и едно голямо удовлетворение и самоуважение.

Деси е изключителен специалист и много добре знае как да те мотивира да постигнеш определени резултати. Тя ти дава стъпките на части и след няколко месеца неусетно виждаш колко много сте постигнали заедно. Понякога може да те шокира с това, че два месеца не трябва да ядеш 90% от храните, с които си се тъпчел преди, но ако приемеш това като предизвикателство, ще осъзнаеш, че това не е чак толкова трудно и е въпрос на изграждане на правилните навици.

Другото нещо, което ми допада в подхода на Деси е, че ти дава много информация за това как функционира тялото и какво му причиняваш с определени действия. По този начин тя изгражда отново онази връзка, за която много хора забравяме, а именно да слушаме тялото си и знаците, които то ни дава.

За едно година консултации с Деси успях да си възвърна силите и жизнеността. Изчистих много антибиотици, токсини, вируси, килограми (по-конкретно 10 кг) и най-вече емоции и обиди (на себе си, от себе си и от света). Вече не съм толкова подута, подпухнала, с отоци и подут корем. Научих кои храни ми влияят зле и кои ми помагат. Научих се да си готвя, да замествам любимите си ястия и храни с по-полезни алтернативи. Нормализирах хормоните и кръвната си захар, а заедно с тях и куп други неща - цикъл, поликистоза, щитовидна жлеза, акне, настроения, косопад, кожа, енергичност и още много други.

Животът ми в момента е една хармония, между ум и тяло, хранене и сън, почивка и работа, хормони и настроения. Хармонията не е постоянно състояние. То изисква много отдаденост и постоянство, за да се задържи, но наградата е, че изпитваш една огромна удовлетвореност и желание за живот. Пътят към постигането ѝ не е никак лесен, но веднъж щом усетиш това състояние, трудно би искал да излезеш от него. Деси ме научи да се обичам повече, да се грижа повече за тялото и емоциите си, защото двете са неразривно свързани. Покрай нея се убедих на практика, че тялото е една комплексна и многопластова система, която изисква цялостен подход и която е достатъчно интелигентна да се самовъзстановява. Няма как да лекуваш само определена част, без да обръщаш внимание на целия организъм и на психиката.

споделено от Десислава М.


Здравейте, искам да споделя с Вас моята история и как съдбата ни срещна с Марияна. Имам син на 5г, който от възраст на 1г и 8 месеца посещава детско заведение и тогава започнаха обичайните проблеми, с които всяка майка се сблъсква. Постоянни вируси, сополи. Всеки път при УНГ ни казваха, че двете му сливици са огромно големи. Тогава го записах на класически хомеопат и така се лекувахме всеки път почти без химия. Постижението ни беше зими без АБ, но това не ни реши доста важни проблеми. До 4-5 годишна възраст, когато същата зима направи поредни пристъпи ларингитни и не можахме да овладеем с алтернативна медицина , а стигахме неколкократно до кортикостероиди за овладяване на положението, се отчаях. Започнах всеки път още при първите сополи да изпадам в пълен ужас, да не направи пак пристъп. Винаги е взимал правилните и силни добавки-холистична храна, суперХрани ,но нещо ни липсваше да бъдем здрави и аз не спирах да търся и да се интересувам. Знаех, че за новата учебна година трябва да направим нещо тотално различно за двама ни. Тогава си записах час при Марияна и започнах да се уча в различни посоки. Не бях просто изпълнителя на даване на витамините на даденото дете или лекарството (хомеопатичното), а приложих много комплексни техники по препоръка на Марияна и нещата потръгнаха. Марияна беше денонощно почти до нас и ми даваше насоки, информация и много кураж, че се справям повече от добре. След няколко месеца, тотално се промениха нещата При всеки проблем (физически, болест

), Марияна ме научи да откривам емоционалния проблем, психо -соматичния синдром. Как да се освободим гнева, негативната енергия, как да намирам път към детето си, съпруга си. Как да възприемам света по начин, който да не ме наранява или потиска от към чувства. Защото тези чувства детето ми ги изразява в симптоми на различни болести, Благодарна съм на Марияна за насоките, обогатяване и разширяване на знанията ми в много различни и интересни сфери. Тя ми стана очите, подаде ми посоката и светлината в тунела .Ние поехме една тотална трансформация, която "За бога" много ми харесва:-))). Заразно е!!! Добре ни е, здрави сме, бързо овладяваме болести, щастливи сме! Вярвам ,че това е само началото на едно страхотно пътешествие, в което ще изживеем дизайна си и емоцията си , и възприемаме света, през своя АЗ.

споделено от Марияна К.


 

Програма за обучение


  Алхимия на здравето чрез живи хранителни добавки
Достъпен след дни
дни След като се запишете

Вашите инструктори


Марияна & Десислава
Марияна & Десислава

Чрез „Верте институт за природни алтернативи“ мечтаем да създадем една общност от хора споделящи знания и информация за физическото здраве и емоционалното благополучие — център за съдействие и подкрепа по вълнуващия път към себе си.

Каним ви да приемете всичко, което сте преживяли до тук с благодарност, защото това са били най-подходящите условия, за да израснете до нивото на хората, които сте днес. Да се фокусираме върху това, което искаме да присъства в живота ни и да мечтаем извън собствените си ограничения.


Често задавани въпроси


Какво означава ранно записване за курса?
Ранно записване за курса означава, че в рамките на 10 дни ще имате възможност да закупите курса на цена 36 лв. На всеки 3-4 дни ще допълваме курса с аудио лекция за следващ продукт, който вие автоматично ще получавате във вашата лична класна стая. След тези 10 дни от ранното записване курса ще бъде заключен и няма да можете да го закупувате до като не бъде изцяло завършен. Когато проекта бъде завършен и съдържа всичките аудио лекции за 29-те живи добавки от продуктовия каталог на Аквасорс цената му ще бъде 96 лв.
Колко дълго време ще имам достъп до курса?
Имате пълен достъп до обучението (текст, аудио и видео), докато не бъде обновено или замененo с друго.
Как мога да се снабдя с описаните живи хранителни добавки от курса „ Алхимия на здравето чрез живи хранителни добавки “ ?
Ако решите тези живи хранителни добавки да станат част от живота на вас и на вашето семейство се свържете с нас на имейл [email protected] или се обърнете към човека препоръчал ви нашия курс!

Запишете се, за да получите достъп още сега.